In de tas

Met de inhoud van de Bdifferent MODEL BAG krijg je alles wat een model aan kennis en middelen nodig heeft, om in één keer als een pro aan de slag te gaan. Het hele pakket wordt verpakt in een speciaal voor Bdifferent ontworpen tas, vol professionele training, kennis en must-have producten.

(1.) PROFESSIONELE TRAINING

Catwalk training = verzorging van de geest

Ontwikkel je eigen, unieke catwalk loopje tijdens de Bdifferent ‘high energy, low pressure’ catwalk trainingen. We gaan uit van jouw sterke punten en werken samen aan je houding, beweging en uitstraling.

Tijdens de Bdifferent catwalk trainingen nemen we loop-technieken uit de internationale modewereld door. Je traint per keer een hele dag in een groepje van 6 tot 9 modellen, zodat je met en van elkaar kunt leren. Jouw individuele kracht is het uitgangspunt: een blik, een lichaamsdeel, een gevoel of een houding. Bdifferent laat je zien hoe je die kracht heel bewust en gecontroleerd kunt inzetten op de catwalk. Zo helpen we je om een catwalk personality te vinden, die 100 procent bij jou past.

Trainers: Kim Vos en Michelle den Hollander

Voeding, huidverzorging en lifestyle = verzorging van de buiten en binnenkant

In deze consults krijg je een perfecte combinatie van algemene kennis en individuele benadering: alle tips en adviezen voor jouw leven als model, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeftes.

Er is een persoonlijke voedingsbegeleiding om je op weg te helpen met het maken van gezonde keuzes en lekkere recepten. Dit met het doel om op een gezond gewicht te blijven of op een gezonde manier op het gewenste gewicht te komen.

Bij lifestyle coaching kijk je wat er voor nodig is om je ook mentaal lekker en sterk te voelen. Waar we naartoe werken is dat je met vertrouwen in het leven staat, zodat er ruimte is om te werken aan je doelen./p>

Persoonlijke sportconsults = verzorging van de buiten en binnenkant

In het sport onderdeel van de Bdifferent MODEL BAG leer je hoe je het beste kunt trainen als model. Het middel: korte, effectieve oefeningen die je overal kunt doen. Het doel: een gezond, slank lichaam met lange spieren. Te beginnen met een persoonlijke intake en vervolgens een trainingssessie in te gaan, vol voorbeeld oefeningen en tips.

(2.) KENNIS EN INTENSIEVE BEGELEIDING

Bdifferent MODEL BOOK

Speciaal van Bdifferent voor jou: het Bdifferent MODEL BOOK, boordevol tips & tricks, do’s en don’ts, voedingsadviezen, recepten en allerlei nuttige informatie voor modellen!

Dit leuk geschreven boekje is ideaal voor onderweg, om lekker in te bladeren, aantekeningen te maken en handige checklists op te zoeken.