Team

> Bdifferent TEAM

Kim en Michelle

Kim Vos is de oprichtster van Bdifferent. Na haar internationale modellencarrière geeft zij al bijna 10 jaar catwalk trainingen aan beginnende en doorgewinterde modellen in binnen en buitenland. Fashion modellen die o.a door Kim getraind zijn; zijn Daphne Groeneveld, Saskia de Brauw, Susanne Knipper, Julia van Os, Lauren de graaf, Tessa Bruinsma en Annika krijt.

Daarnaast werkt Kim als Art & Catwalk director voor vele fashion shows in binnen- en buitenland, onder andere van Iris van Herpen, Spijkers&Spijkers, Jef Montes, Wrangler, Diesel en verschillende haar shows.

Michelle den Hollander heeft na haar jaren op de catwalk in binnen- en buitenland een studie tot voedingsconsulente gevolgd en haar eigen onderneming opgericht: Michelle’s good food. Nu helpt ze modellen op een gezonde manier op maat te komen en te blijven. Inmiddels is Michelle, niet alleen als catwalk trainer, onmisbaar in het team van Bdifferent, maar ook draagt zij haar steentje bij aan de backstage productie en casting.

Paula Papa heeft een achtergrond in de medische wereld en maakt onderdeel uit van Michelle’s good food. Zij kan je helpen welke voeding je kan eten om van dat opgeblazen gevoel af te komen of hoe lekker en gezond een voedingsstijl eruit kan zien bij bijvoorbeeld een gluten allergie. Een gezond lichaam start immers bij een goede vertering en door deze te leren begrijpen kunnen je klachten verminderen. Zodoende krijg je meer energie en ga je beter in je vel zitten en zal je dit ook meer van buiten uitstralen!

Zonder deze mensen geen Bdifferent MODEL BAG en geen Launch Party:

> Bdifferent MODEL BAG team members

> EN DEZE MENSEN...WOW! DANKJEWEL!